replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月13日星期二

SEIKO Prospex DIVER Chronograph DLC

Dit is de nieuwe Seiko Prospex Diver Chronograph Ref. SBEC002 die in feite dezelfde high-end duikers kijken als de RISINGWAVE Ref. SBEC003 dat we vorige maand zagen.

De case is gemaakt van roestvrij staal en heeft een mooie zwarte DLC coating met Gouden PVD-coating elementen. Het is uitgerust met: een Screwdown kroon, chrono-pushers en achterkant van de behuizing, een saffier kristal met anti-reflecterende coating aan de binnenzijde en een richtingsgevoelige rotatie duikers bezel met een zwarte keramische inlay.

Verder duikers kenmerken zijn: anti-magnetisch, 200m van het water weerstand, zodat het geschikt is om te duiken en DLC gecoat staal armband met een double-locking duikers sluiting met drukknop loslaten en duikers extensie.



Afmetingen van de behuizing zijn: 46.5mm x 16mm x 53mm lug naar lug. Het heeft een totaal gewicht van 242g.

De wijzerplaat is in een diepzwart en is voorzien van Seiko Lumibright toegepast handen en markers. Stroom afkomstig van een Japanse Seiko interne kaliber 8R49 met 34 juwelen en een nauwkeurigheid van -15 tot 25 seconden per dag. De functies zijn: a stopwatch tot 30 minuten, 12 uur en sub-seconde.

Seiko Prospex Diver Chronograph Ref. SBEC002 verkoopt voor 320.000 ¥ exe. BTW, het equivalent van 3185USD. bekijk meer rolex replica en replica Bell & Ross

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex