replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月25日星期日

Night Flyer: De nieuwe Breitling Navitimer 46 Blacksteel

Breitling heeft een ander model toegevoegd aan haar groeiende verzameling van alle-zwarte horloges . De Breitling Navitimer 46, de grotere versie van de chronograaf van het merk iconische Navitimer piloot, is nu beschikbaar in een Blacksteel editie met een aantal nieuwe functies.
Breitling Navitimer 46 Blacksteel - front
Breitling Navitimer 46 Blacksteel - liggende
De 46-mm geval van de Breitling Navitimer 46 Blacksteel heeft een satijngeborstelde afwerking en een zeer resistent koolstof gebaseerde behandeling die zij haar ebbenhout uiterlijk. Net als alle Breitling Navitimers sinds 1952 originele, dit horloge is voorzien van een roterende cirkelvormige rekenliniaal bezel, die gebruikt kan worden voor gebruik in vliegtuigen navigatie. In tegenstelling tot de klassieke Navitimer model, maar dit heeft men twee, in plaats van drie, subdials - 30 minuten chronograaf teller op 3:00 en kleine seconde op 9 uur. Het sterling zilver-base wijzerplaat lijkt op een cockpit instrumentenpaneel, met oordeelkundig geplaatst rode accenten, met inbegrip van de centrale sweep seconden chronograaf hand en subdial handen.
Breitling Navitimer 46 Blacksteel - side
Breitling Navitimer 46 Blacksteel - terug
Het horloge bevat Breitling's in-house Caliber 01, een self-wikkeling, COSCchronometer gecertificeerd uurwerk met een geïntegreerde 1/4 seconde chronograaf een 70-uur gangreserve functie, een hoge frequentie (28.800 VPH), en. De beweging, waarvan de bochtige rotor is zwart gemaakt om de zaak te passen, is zichtbaar onder een saffier caseback. De behuizing is waterdicht tot 30 meter en heeft een gebogen saffier kristal, glareproofed op beide vlakken, over de wijzerplaat.
De andere nieuwe element het instellen van deze nieuwe Navitimer, afgezien van zijn voorgangers is de zwarte rubberen band, waarbij een vliegtuig bandenprofiel-design draagt; Deze riem stijl zal nu een optie op alle Breitling Navitimer horloges zijn. De Breitling Navitimer 46 Blacksteel is geprijsd op $ 11.975.
Breitling Navitimer 46 Blacksteel - soldaat
bekijk meer replica rolex en replica Rolex Yachtmaster

2016年12月13日星期二

SEIKO Prospex DIVER Chronograph DLC

Dit is de nieuwe Seiko Prospex Diver Chronograph Ref. SBEC002 die in feite dezelfde high-end duikers kijken als de RISINGWAVE Ref. SBEC003 dat we vorige maand zagen.

De case is gemaakt van roestvrij staal en heeft een mooie zwarte DLC coating met Gouden PVD-coating elementen. Het is uitgerust met: een Screwdown kroon, chrono-pushers en achterkant van de behuizing, een saffier kristal met anti-reflecterende coating aan de binnenzijde en een richtingsgevoelige rotatie duikers bezel met een zwarte keramische inlay.

Verder duikers kenmerken zijn: anti-magnetisch, 200m van het water weerstand, zodat het geschikt is om te duiken en DLC gecoat staal armband met een double-locking duikers sluiting met drukknop loslaten en duikers extensie.



Afmetingen van de behuizing zijn: 46.5mm x 16mm x 53mm lug naar lug. Het heeft een totaal gewicht van 242g.

De wijzerplaat is in een diepzwart en is voorzien van Seiko Lumibright toegepast handen en markers. Stroom afkomstig van een Japanse Seiko interne kaliber 8R49 met 34 juwelen en een nauwkeurigheid van -15 tot 25 seconden per dag. De functies zijn: a stopwatch tot 30 minuten, 12 uur en sub-seconde.

Seiko Prospex Diver Chronograph Ref. SBEC002 verkoopt voor 320.000 ¥ exe. BTW, het equivalent van 3185USD. bekijk meer rolex replica en replica Bell & Ross

2016年12月6日星期二

Swatch Originals Chrono Legendary Eagle Mens Watch SUIK400 recensie


Swatch Originals Chrono Legendary Eagle Mens Watch SUIK400


Het horloge is verbazend. Ik was aan het onderzoek van een chronograaf en keken naar alle mid-priced merken. Nautica, Kenneth Cole, Guess, Hugo Boss etc. en niet iets echt aantrekkelijk vinden. Vond dit ene (en de alle zwarte ...) en dacht dat het een kans verdiende.

Toen ik het ontving, het gaf me de indruk van een paar meter afstand van het zijn een 00 Bvulgari Chrono. Keek dichter en gaf me de sportief, jong en cool gevoel dat Swatch horloges hebben.

Het duurde niet geef het de vijfde ster omdat de mensen zijn iets naar rechts over de siliconen band. Het heeft de neiging stof of vuil te krijgen. Niets van de nota, vooral als je de band te spoelen en droog het om de andere dag ... maar goed - het is zeker het vermelden waard.

Last, nam ik het aan een wandeltocht en maakte een paar vlekken op de glazen. Nam het mee naar de dichtstbijzijnde staal uitlaat en ze gepolijst de scratch off het schild tot in de perfectie zonder kosten. Denk aan de staal wereldwijd garantie. Geen vragen gesteld. bekijk meer Rolex horloge en replica Breitling

replica rolex

replica rolex
replica rolex