replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月28日星期一

Olympische Zomerspelen 2015 Start Tomorrow Met Omega Officieel Timing Alle evenementen

OMEGA_New Myria_camera_2
Omega streeft naar continue verbetering van de timing apparatuur zo nauwkeurig mogelijk te zijn. Dit jaar, Omega onthult nieuwe technologie die 10.000 beelden per seconde neemt bij de finish van de track and field races - gewoon om ervoor te zorgen dat er geen enkele uitspraak over de winnaar vraag. Het heeft ook een nieuwe "False Start" detectiesysteem en een nieuw boogschieten targeting systeem.
Omega_Seamaster_Bullhead_Rio-2016-1200x1661 De technologie bij timing is groot, met honderden camera duizenden sensoren en timing telt naar 1 / 10.000ste seconde - die in sommige gevallen nodig is cruciaal. Omega brengt in meer dan duizend professionals die niet alleen mijl van kabel en glasvezel lopen, maar ook die van de honderden tonnen van de apparatuur, waaronder honderden scoreborden bedienen. De Omega timing apparatuur is een exacte wetenschap die onmiddellijke informatie levert uit de evenementenlocatie en levert het binnen drie seconden aan het publiek.
Omega_Seamaster_Diver_Rio_522.30.41.20.01.001-1200x1800 Natuurlijk, zijn rol in de timing van de Olympische Spelen te vieren, Omega heeft niet alleen ambassadeurs van het merk, maar ook heeft zelfs horloges ter ere van het grote evenement. Dit jaar, het merk heeft drie horloges vieren Rio 2016. Stop in elk gewenst moment aan onze selectie van enkele van de meest iconische Omega horloges te zien. bekijk meer replicas horloges en replica Rolex Sea Dweller

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex