replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年5月24日星期二

Rolex en Zeilen: Een halve eeuw Relationship

In september, de zomer zeilen op de oostkust van de Verenigde Staten werd afbouw - en hij doet dat in stijl. In Newport, RI, enkele van de mooiste zeilen van het seizoen vond plaats in de Rolex New York Yacht Club Invitational Cup. Een favoriet onder de zeilers over de hele wereld, de Club is een belangrijke race-activiteiten - tweejaarlijks gehouden en georganiseerd door de New York Yacht Club.
Het evenement promoot Corinthian zeilen en beloont de voorbereiding, teamwork en tactische deskundigheid, alle concepten die de hoofdsponsor van het evenement, Rolex, handhaaft. In totaal 17 teams uit 11 landen kwamen samen naar New York Yacht Club Swan 42s racen - allemaal identiek met zeilen en lopend want verstrekt. Het jacht club roept de hulp van een professioneel technisch team om ervoor te zorgen dat alle elementen gelijk zijn en dat er geen team heeft een rand apparatuur.
Gedurende de vijf dagen van het racen, werden teams een ontmoeting met wisselende weersomstandigheden zoals ze genavigeerd Rhode Island Sound en Narragansett Bay. Het was een close wedstrijd week, maar op het einde, Royal Thames Yacht Club won de New York Yacht Club Invitational Cup trofee, en een speciaal gegraveerd Rolex horloge.

Bekijk meer replica horloges en chopard alfa romeo horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex