replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年5月8日星期日

Omega Watch nieuwe James Bond Seamaster

Ik kan niet praten over de Omega Seamaster genoeg. Het is een stijlvolle, high-tech, super-slick horloge waardig van een meester van spionage of een geheim agent. In feite is de Omega Seamaster Men's Automatic Limited Edition James Bond 007 Blue Dial 2.226,80 horloge is de perfecte horloge voor elke man die behoefte heeft om zijn single-adem duiken hold te meten, of naar beneden naar de laatste split-seconden te tellen voor de start van een zeilregatta, of kijk hoeveel tijd hij heeft verlaten tot er een keer explosief afgaat en veegt uit de helft van Venetië, Italië. Het is ook de perfecte horloge voor elke man die behoefte heeft om te laten zien aan een high-class etentje, slokje champagne, en maak geestige opmerkingen in een Brits accent voordat ze verdwijnen enigmatically in een candy-apple-rood Lamborghini af te racen op een geheime missie om de wereld te redden.
Of wat dan ook. Het punt is, het horloge is voor BAMFs en zeelieden en helden, en zij die perfect nauwkeurigheid nodig hebt om dingen gedaan te krijgen. Horloges als dit niet elke dag komen rond. De beweging is een automatische, gecertificeerde chronometer kaliber, met een koepelvormige, anti-reflecterend, krasbestendig saffierglas behuizing die elke ramp zal overleven. Het horloge is waterdicht tot een duizend voet onder, en de instrumenten in de James Bond 007 Blue Dial 2.226,80 verzekeren perfecte nauwkeurigheid in barre omgeving van de oceaan. De behuizing is 41,5 mm breed en 11,5 millimeter dik, en het is een zware, massieve, mannelijk horloge. De hele kast en band is de hoogste kwaliteit roestvrij staal, die niet zal verdwijnen, roest, of oxidate niet uit hoe vaak je gaat duiken of vechten met haar vastgebonden aan uw pols.
De blauwe wijzerplaat is slechts beperkte uitgave, voor de James Bond 007 editie. Dit is de meest epische incarnatie van de Omega Seamaster, en iedere man zijn zout moet de moeite waard zijn handen op één zolang de voorraad strekt.
Adviesprijs van: $ 1,950.00 U bespaart: $ 487,50 Korting: -25%


Bekijk meer rolex nep en breitling chrono avenger horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex