replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月21日星期四

Hautlence introduceert HLC 06 Rose Gold om zijn collectie

Hautlence heeft opnieuw aangevraagd haar flair voor esthetisch design in de HLC 06 rose gouden horloge. Het heeft een mooie chocolade opaline wijzerplaat nauwgezet geaccentueerd door zijn roze gouden kast en vertrouwde nog fraai uitgewerkte co-aangrenzende uren en minuten schijven. De linkerkant van de wijzerplaat heeft wat Hautlence verwijst naar een opening in een roterende 'jump-hour' disc. Wat betekent dat de disc niet terloops kust rond het uur, maar letterlijk springt naar het elk uur. De open minuten schijf, aan de andere kant (pun intended), wordt gelezen met een open pijl retrograde minuut hand, die bij aankomst van de minutenwijzer van 60 minuten, het zal ook weer op nul direct te springen. Het is technisch vernuft in een luxe uurwerk.

Dit horloge is van technische kunstenaarschap op zijn innovatieve best. De HLC 06 rose goud vitrines met een 41 mm diameter geval met saffier kristallen op het gezicht en case-back. De wijzerplaat exposities uitbundig versierde cirkelvormige uren en minuten schijven die een drijvend dimensionale uitstraling. De kroon is gepositioneerd op de 40 minuten indicatie track op de disc minuut of 4 uur positie van de zaak. Het beschikt ook over Hautlence derde in-house kaliber beweging die is een met de hand wond beweging met Côtes de Genève decoratie en mooie hand afgeschuinde bruggen; en biedt een indrukwekkende 40 uur gangreserve bij volledige opwinding.
Alles over HLC 06 rose gouden horloge met inbegrip van de kunst van het lezen van de tijd is een verklaring van Hautlence slimme en ingenieuze beheersing van horloge design. HLC 06 rose goud is een driedimensionaal uurwerk waardoor het een levend kunstwerk maakt. Bekijk meer rolex imitatie en breitling chrono matic horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex