replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年7月5日星期四

Omega horloges Seamaster Planet Ocean limited editions Sochi 2014

Slechts een paar dagen voor de start van de Olympische Winterspelen in Rusland in Sotsji . Alle sportliefhebbers kijken uit naar deze Jo's, maar er zijn er ook enkele voor horlogeliefhebbers, vooral fans van het merk Omega, officiële tijdwaarnemer van deze spelen voor de 26e keer in zijn geschiedenis. Voor de gelegenheid heeft Omega twee prachtige horloges gemaakt in limited editions, een model voor mannen en één voor dames; twee variaties van de beroemde Seamaster. We ontdekken ze meteen!

De Seamaster Planet Ocean 45,5 mm "Sotsji 2014" 

OMEGA_Seamaster_Planet_Ocean_Sochi_2014_men
Het Seamaster Planet Ocean horloge is een van de vlaggenschipmodellen van Omega en het is deze collectie die is gegroeid met de komst enkele maanden geleden van speciale dames- en herenmodellen, ontworpen in 2014 kopieën elk. Omdat we nog niet de kans hadden om naar deze modellen te kijken, is dit de kans!
Onze Seamaster Planet Ocean 45.5mm "Sochi 2014" Limited Edition van Omega heeft een nogal imposante behuizing van 45,5 mm, van gepolijst en geborsteld roestvrij staal, met een bijpassende armband. Het kan zijn om de unidirectionele draaiende duikring uit te brengen, uitgerust met een zwarte keramische ring en een chromen nitride duikladder. De minuten 1 tot 5 zijn blauw gelakt, die van 6 tot 10, rood gelakt: een eerbetoon aan de kleuren van de vlag van de Russische Federatie.
Zoals elke zichzelf respecterende beperkte editie, heeft het horloge een achterkant voorzien van het Olympische logo "Sochi 2014" en waarop de gravure "Si14" en het nummer van de limited edition (0001/2014) zijn afgebeeld.
Deze Seamaster Planet Ocean behoudt alle kenmerken van het duikhorloge  : heliumklep om 10 uur, indexen en naalden bedekt met witte Super-LumiNova die een blauwachtige gloed projecteren.
De kleine wijzer geeft een groen licht, net als het punt op 12 uur van de duikscope. Met deze functie kunnen duikers onmiddellijk weten en hun onderdompelingstijd volgen. Ons model is waterdicht tot 600m.
Zijwaartse beweging, het is het beroemde kaliber Co-Axial 8500 van Omega, dat is van het deel. Het meest betrouwbare, het staat Omega toe om zijn horloge voor 4 jaar te garanderen!

Zijn alter ego, The Seamaster Planet Ocean 37.5 mm 

OMEGA_Seamaster_Planet_Ocean_Sochi_2014_women
Het heeft dezelfde kenmerken als het mannelijke model, afgezien van de afmetingen en enkele andere bijzonderheden.
Vanaf een hoogte van 37,5 mm heeft dit model een wit gelakte wijzerplaat en een witte keramische rand, met dezelfde voorzieningen als zijn mannelijke tegenhanger.
Net als haar blijft ze een echt duikhorloge en zal ze heel mooi zijn om de pols van deze dames die een prachtig uurwerk willen dragen dat zo zuiver en wit is als de sneeuw van Rusland.
Bekijk meer replica Zwitserse en Breitling horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex