replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年1月14日星期日

10 Okt Meer Van Luminor Due

Dit is de Luminor Due-collectie van Panerai. Gelanceerd in 2016, het was het resultaat van een update van zijn doos door het merk. Een duidelijke herziening van de lijnen resulteerde in een dunnere doos, waardoor alle esthetiek intact bleef. De Luminor Due-hoes is een meer eigentijdse versie die zich aanpast aan meer poppen vanwege de dunheid. Dat is de reden waarom het Florentijnse huis heeft besloten om het aanbod van deze collectie te vergroten door vier nieuwe referenties op te nemen, waarin het gebruik maakt van een selectie materialen, kiesopties. Laten we eens kijken wat de productie van Neuchatel ons brengt.
Panerai_Luminor_Due_5

Panerai Luminor Due 3 Dagen Titanium - 42 Mm

Panerai Luminor Due 3 Dagen Rood Goud - 42 Mm

Het Panerai-huis presenteert twee nieuwe referenties waarin het een handmatige kronkelende beweging van drie dagen gangreserve gebruikt. De eerste is de referentie PAM00728 geproduceerd in satijn-titanium met de gepolijste rand en de tweede referentie PAM00741 die wordt gepresenteerd in een roodgouden behuizing. De doos met een diameter van 42 mm is 10,5 millimeter dik, 40% dunner dan de doos van de Luminor 1950. Deze succesvolle verandering is gunstig voor mensen die kleinere poppen hebben, vooral het vrouwelijke publiek.
In een ontwerp dat flirt met minimalisme, heeft het Panerai-huis deze twee referenties voorzien van zeer leesbare sferen waarin de kleine seconde opvalt om 9 uur. In het model van titanium een ​​bolvormige sandwich van blauwe kleur satiné soleil ; In de roodgouden versie is gekozen voor de ivoorkleur die overeenkomt met de blauwe Arabische cijfers, die dienst doen als uurmarkeringen.
Panerai_Luminor_Due_2








Op de achtergrond gezien vanuit de doos kunt u de beweging van handmatige wind P.1000 van 72 uur gangreserve zien, in zijn skeletachtige versie, waarbij we de satijnen brug kunnen waarderen die meer dan de helft van het oppervlak van de beweging bedekt, evenals de twee vliegers die je die 3 dagen gangreserve bieden.
De P.1000-beweging bevat ook het nulpunt van de secondewijzer om de tijd in te stellen. Voor de riemopties heeft het merk gekozen voor krokodillenhuid in twee verschillende tinten blauw; Ze omvatten ook het snelle vervangingssysteem zonder de noodzaak om gereedschap te gebruiken.
Samengevat presenteert Panerai deze twee referenties die van elkaar verschillen door het materiaal van de doos. Referentie PAM00728 in titanium en PAM00741 in roségoud.
Ze bieden uren, minuten, kleine seconden om 9 uur, nul seconden. Gangreserve van 72 uur. De behuizing van 42 mm ondersteunt een dichtheid van 30 meter. De wijzerplaat van het titaniummodel is satijnblauwe soleil met Arabische cijfers en lichtgevende tijdindicatoren. Het roodgouden model heeft een ivoren gekleurde wijzerplaat en indicatoren met dezelfde behandeling. De optie van riemen wordt gepresenteerd in krokodillenleer. De titanium versie heeft een prijs van € 8.400, terwijl de roze gouden versie € 21.500 is.
Panerai_Luminor_Due_4

Panerai Luminor Due 3 Dagen Automatisch Titanium 45 Mm

Panerai Luminor Due 3 Dagen Automatisch Staal 45 Mm

Panerai presenteert deze twee nieuwe referenties met duidelijke mannelijke oriëntatie, ik zeg het in de eerste plaats voor de grootte van 45 millimeter, evenals voor de beweging ervan, waaronder een excentrische microrrotor, duidelijk gericht op een deskundig en enthousiast publiek van uurwerken.
Referentie PAM00729 biedt een koffer gemaakt van titanium, blauwe wijzerplaat en krokodilhuid riem van dezelfde kleur. De tweede referentie is PAM00739, die een kast van roestvrij staal bevat, de wijzerplaat is antraciet en de riem is bruin. Beide referenties bevatten een van de meest geavanceerde bewegingen van de productie van Neuchatel, ik bedoel het automatische kaliber P.4000. Deze precieze beweging biedt als meest opvallende kenmerk een excentrische microrrotor die ook excentriek is, zodat deze energie kan leveren aan de twee vliegers door beide richtingen in te draaien. De stuurbrug heeft dubbele steunen, waardoor hij stabieler, robuuster en veiliger is. Door aan de kroon te trekken, kunt u het wiel stoppen om de tijd te synchroniseren.
Panerai_Luminor_Due_1








In de stalen versie presenteert deze beweging zijn gerasterde versie, die een oscillerende massa van 22 karaats goud met Paris clous decoraties omvat . De bruggen hebben een cirkelvormige en gouden gegraveerde afwerking die het mogelijk maakt een groot deel van de beweging te zien, omdat het skeletvormig is. De titaniumversie daarentegen heeft een oscillerende massa geproduceerd in wolfraam, een ideaal materiaal voor dit doel vanwege het hoge soortelijk gewicht.
De bolvormige sandwich van beide versies biedt een enkele satijnen afwerking , met het kenmerkende minimalistische ontwerp van dit merk dat uurbarindicatoren en Arabische cijfers omvat; Om 9 uur is er de kleine secondenteller. Gewaarborgde waterdichting tot 30 meter diep.
De Panerai 45 mm Luminor Due omvat de automatische 3-daagse P.4000 gangreservebeweging, die uren, minuten, kleine seconden om 9 uur aanbiedt en ook het tweedehands resetapparaat heeft. Referentie PAM00729 biedt een behuizing van satijn titanium en een blauwe solaire wijzerplaat . Referentie PAM00739 biedt een roestvrijstalen kast en een antracietkleurige wijzerplaat. De riemoptie van beide referenties is krokodillenhuid.
De Panerai Luminor Due van referentie PAM00729 heeft een prijs van € 10.900, terwijl de referentie PAM00739 een prijs heeft van € 13.900.

Bekijk meer rolex imitatie en Cartier horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex