replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年4月18日星期二

Herziening van Hublot King Power Unico All Black

De beweging, Caliber HUB 1240 Unico, maakte zijn debuut in het King Power kijken. Met een indrukwekkende diameter van 48 mm, het horloge maakte een zeer grote plons in onze redactie. Het stuk dat we geleend om te beoordelen was een lid van de 500-delige All Black beperkte reeks (het was in feite het eerste stuk in de reeks). Meningen over waren gemengd. “Veel te groot”, was het oordeel van een aantal redacteuren. “Te duur”, anderen zeiden. Reacties zoals “nauwelijks leesbaar” en “drearily dark” werden ook gehoord. Maar laten we niet overhaast. Dit artikel kan een ander licht werpen op deze grote horloge.
Hublot King Power Unico All Black
Het bijzonder grote zaak King Power is speciaal gemaakt voor de Unico kaliber. Hoewel vermeld Diameter van het horloge is 48 mm, het horloge meet in feite meer dan 50 mm indien gemeten over de kroon of over de lippen. Het horloge is 17,6 mm dik. Het belichaamt begrip “fusie”, de combinatie van verschillende en vaak ongebruikelijke materialen in hetzelfde horloge, die Biver geïntroduceerd met de lancering van de Big Bang in 2005 het merk Het horloge illustreert ook Hublot's voorliefde voor avant-garde styling.Bekijk meer horloges replicas en Rolex Daytona II

2017年4月17日星期一

Confrérie Horlogère La Clef du Temps Tourbillon

Net als alle Confrérie Horlogère producten, “La Clef du Temps” draagt ​​een levenslange garantie, en voor elk deel en component van het horloge is Zwitserse makelij.
U kunt de foto's klikken om een ​​grotere versie te bekijken.
La Clef du Temps
La Clef du Temps

Bekijk meer replica rolex en Bell & Ross horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex