replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年2月13日星期六

Jaeger-LeCoultre verrijkt haar Duometre Collectie met twee nieuwe modellen

Jaeger-LeCoultre is echt het vergaren van veel verlangen om hun Duometre à Spherotourbillon de laatste tijd hebben. Op dit punt heb je vragen, hoewel, wat is het echt leuk?

De Duometre à Spherotourbillon

Met de ontwikkeling van de Duometre à Spherotourbillon, JLC staten bezit eerste tourbillon die nauwkeurig kan worden ingesteld. Nu, voordat we in staat bent bevestigen dit moeten we kennen onder dit horloge, samen met de "stop" tourbillon van Lange & Söhne. Binnen de Lange de seconden handen is zeker een onderdeel binnen de tourbillion ook om de seconden je beheren duidelijk van de tourbillon te sturen stellen opnieuw te starten plus een tijdje signaal. JLC's aanbod echter kunt u de afzonderlijke seconden handen voor uw nulstand zeker opnieuw instellen zonder het voorkomen van de tourbillon een intrigerende ontwikkeling.

De meest effectieve doelstellingen van het maken van dit horloge was om een ​​compact horloge die waarschijnlijk het meest waarschijnlijk waarschijnlijk de meest volume van complicaties te creëren, maar toch neemt de juiste zorg van een specialist van de leesbaarheid. De tourbillon draait met 50 procent assen die een hoek van 20 levels in de verticale. Binnen de cirkelvormige as het draait eens afhankelijk seconden gelijktijdig verder verwerkt één volledige cyclus om voornamelijk enkele seconden wordt de hogere snelheden zijn algemeen de nauwkeurigheid te verbeteren.

Het kaliber 382 is voorzien van een ronde balans veer samen met een groter dan normaal handwiel trillen op 21.600 schudden per uur. De 18K rose gouden kast is 42mm 14.1mm door het verkrijgen van een elegant en satijn geblazen finish.

De Duometre een Quartieme Lunaire 40.5

Bleek ook tijdens het gebruik van het merk dit seizoen was de grote Duometre een Quartieme Lunaire, die zoals de Spherotourbillon voorzien van gepatenteerde Dual-Wing-concept JLC ​​dit scheidt de energie bevinding tijdwaarneming regio's van die nuttig zijn voor de complicaties als voor de reden van uw verbetert de waarheid in het horloge.

Het nemen van volledige voordeel van deze technologische vooruitgang, de Quartieme Lunaire 40.5 bevat een verbazingwekkend aantal complicaties, waaronder een aantal uren, minuten, seconden, kalender en maanstanden voor hemisferen, samen met de verrassende jumping seconden bewegen een zesde in de tweede batches.

Dit alles, goede verzorging van de Calibre 381 beweging, bakt een 18K roze gouden kast 40,5 mm door 13.07mm - een echt geweldig taak van het horloge maken.


Bekijk meer rolex nep en breitling chrono avenger horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex